torstai 2. tammikuuta 2014

Keskity armoon ja toivoon


Me ihmiset haluamme saada vastauksia elämämme kysymyksiin mahdollisimman helpolla, "nappia painamalla".  Minun etsinnässäni tulivat mukaan itämaiset filosofiat, astrologiat, horoskoopit, tarot-kortit ja muut entisten ja tulevien elämien selittäjät.  Kun tulin uskoon, sain heittää nämä asiat menemään, kirjaimellisesti roskiin.  Jeesus voitti ne kaikki 100 - 0!

Kyllä minä vieläkin vilkaisen joskus horoskooppeja.  Lukaisin eräässä elämäni aallonpohjassa paikallislehden viikkohoroskoopin.  Siinä luki: "Keskity armoon ja toivoon".  Olin ällikällä lyöty.

Voiko Jumala puhua vaikka horoskoopin kautta?  Keskustelin tästä asiasta papin kanssa ja tulimme siihen tulokseen, että miksipä ei.  Jumalalle on kaikki mahdollista, ja hänen keinonsa ovat monenlaiset ja usein meille ihmisille uskomattomat ja täysin käsittämättömät.

Ja onhan meillä Jumalan horoskooppi. Raamattu!  Jumalan sanaan kannattaa luottaa enemmän kuin ihmisten enemmän tai vähemmän vakavasti tehtyihin ennustuksiin ja mestarointeihin.  Pidetään tästä Jumalan horoskoopista kiinni ja sielu avoimena.  Jumala yllättää aina.1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä se tarkoitti vain, että Sinun tulisi tuntea armoa ja toivoa itseäsi tai jotakin toista henkilöä kohtaan.