keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Hiljaiseksi riisuttuna
pala palalta murtuneena
armon varassa
-
-
Oli tuomiosunnuntai. Kävin kuuntelemassa Sanaa kirkossa. Lempeää julistusta, rakkaudellista, armosta. Lähdin kirkkokahville keskustaan. Vastaani tuli "Jeesus rakastaa sinua" -liivissä mies, joka jakoi uskonnollista materiaalia. En ottanut. Olin jo aikaisemmin niin päättänyt. Kieltäydyttyäni mies sanoi: "Etkö sinä haluakaan taivaaseen?"
-
Tuntui pahalta. Näinkö niitä pääsylippuja taivaaseen kaduilla jaellaan? Jos en ota tarjottua materiaalia, en pääse taivaaseen. Olen kuitenkin jo kauan tiennyt, ettei taivaaseen ole pääsylippuja. Ei myöskään plussakorttisysteemejä. On vain armo ja rakkaus. Jeesus.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Esko!
Luin mietelmäsi ja minulla tuli mieleen monimiljonäärit jotka pääsevät sukkulalennoille ja avaruuasemille maksamalla huikean summan rahaa.Taivashan on olemassa jo tässä maanpäällä.Itse koen tuollaiset lupaukset/kysymykset: etkö sinä haluakaan taivaaseen?älyttömiltä.Ei voi tietää vastaako sukkulalento sitä mitä olen odottanut ennen kuin istun koneessa?,mutta sen tiedän että elämä on upeaa kun suhteet yläkertaan on kunnossa.
Hyvä tämä sinun blogisi se laittaa miettimään.
Hyvää Joulun odotusta toivotellen!
terv.Martti

katrilli kirjoitti...

Oikein rauhallista ja lämpöistä Joulua sinulle Esko!

T. Katri