lauantai 12. toukokuuta 2012

Isälle


Rakas taivaallinen Isäni. Tiedän, että sinä rakastat minua. Rakastat minua ehdoitta, juuri tällaisena kuin olen.

Tunnustan nöyrästi, että ilman sinun apuasi ja viisasta ja armollista johdatustasi, en kykene enää aloittamaan alusta. Niin väsynyt ja palasina olen. Anna, Isä, Pyhä Henkesi valoksi tielleni, että kohtaisin ne ihmiset, jotka valosi johdattamina tulevat luokseni, ja joiden luokse minä osaan sinun avullasi tulla.

Anna minulle nöyryyttä, varmuutta ja sinnikkyyttä olla rohkeasti ja iloisesti esillä, sinun käytettävissäsi. Tiedän, että et anna minulle liian suurta taakkaa tai tehtävää, sillä sinulla on omat suunnitelmasi minua varten.

Kiitos, että saan olla armosi ja rakkautesi alla ja kannateltavana kaikkina elämäni hetkinä, jokaisena sekuntina. Kiitos, että näet ja ymmärrät, mitä minä tarvitsen jo ennen kuin itse sitä tiedän tai käsitän.

Rakas taivaallinen Isäni. Auta minua pääsemään hylätyksi tulemisen pelostani. Auta minua muistamaan, että sinä et minua hylkää. Sinä hyväksyt minut tällaisena kuin olen, luomanasi ihmeenä, ihmisenä.

Tapahtukoon minulle sinun tahtosi mukaan.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitat niin kauniisti ja nöyrästi, Esko. Kun ihminen antautuu ehdoitta, siinä on ihmeellistä voimaa. Samaa voimaa olen löytänyt Lars Stenbäckin sanoittamasta virrestä 288:

"Silmiisi katson, Jeesus.
Jos tuomionkin kuulisin,
niin katson hyljättynäkin
silmiisi helliin, Jeesus."

Lämpimin terveisin
Eeva