maanantai 5. huhtikuuta 2010Hyvä, Jeesus!
-
Pääsiäinen on kristikunnan suurin juhla. Minua, yksinäistä, se puhuttelee enemmän kuin joulu. Jeesus tunsi ristillä tulleensa hylätyksi, hänet oli jätetty yksin. Emmekö me kaikki ole joskus niin kokeneet? Jeesus kulkee edellämme ja on jo kohdannut sen, mikä meitä elämässä kohtaa. Meidän ei enää koskaan tarvitse olla yksin. Eikö tämä ole turvallista ja ihanaa?
-
Pietari kielsi Jeesuksen. Niin myös minä olen monesti tehnyt. Jeesus ei hylännyt Pietaria eikä hylkää minua ja eikä hylkää sinua. Eräässä kirkon synnintunnustuksessa sanotaan "Ja katso puoleeni laupeutesi silmin, niin kuin sinä katsoit Pietariin, kun hän oli kieltänyt sinut ja niin kuin sinä katsoit syntiseen naiseen fariseuksen kodissa ja ryöväriin ristinpuulla." Saat uskoa, että Jeesus katsoo sinunkin puoleesi laupeutensa silmin myös tänä päivänä ja joka päivä.
-
Jeesus kuoli ristillä pitkäperjantaina sovittaakseen meidät taivaallisen Isämme kanssa. Jeesus on uusi silta meidän ja Jumalan välillä. Sitten se kaikkein paras asia: Jeesus voitti kuoleman, hän nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä. Tätä kannattaa juhlia. Hyvä, Jeesus!
-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa, rohkeaa, hyvä. Jeesus on Herra! Terv. nallewaari